Tadic heeft geen spijt van terugkeer: 'Man, man, iedereen ziet het nu pas'

Tadic heeft geen spijt van terugkeer: 'Man, man, iedereen ziet het nu pas'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 09:35vr 17-05-2019 om 09:35

Laatste update: vrijdag 17 mei 2019 om 10:00vr 17-05-2019 om 10:00

Gedeeld Eredivisie-topscorer Dusan Tadic heeft absoluut geen spijt van zijn besluit om terug te keren naar de Eredivisie. Met Ajax legde de Serviër dit seizoen beslag op de dubbel.

"Man, man, iedereen ziet het nu pas. Maar ik wist waarom ik hier naar toe wilde komen. Ajax en ik hadden allebei hetzelfde doel voor ogen. Ik zag dit als een groot project", aldus Tadic tegenover De Telegraaf. "Kijk hoe het is uitgepakt, precies zoals ik wilde. Ik heb al mijn doelen gehaald. En we hebben het als team ook fantastisch gedaan."

Tadic vindt dat Ajax en hij 'een perfect stel' vormen. "We hadden elkaar nodig. Ik had vorig jaar Ajax nodig en Ajax had mij nodig. Ik ben echt trots dat we zo’n goed huwelijk vormen", vervolgt hij. "Bij Groningen, Twente en Southampton heb ik ook fijn gevoetbald. Maar soms heb je met de limieten van een team te maken. Ajax is speciaal, de manier waarop men hier speelt, dat heel aanvallende, de filosofie van de club, alles past bij mij. Daarom is het geweldig om daar deel van uit te maken.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws