'Feyenoord in 'zorgelijke situatie' na afzeggingen van vijf technisch directeuren'

'Feyenoord in 'zorgelijke situatie' na afzeggingen van vijf technisch directeuren'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 07:15ma 20-05-2019 om 07:15

Laatste update: maandag 20 mei 2019 om 08:23ma 20-05-2019 om 08:23

De zoektocht van Feyenoord naar een opvolger van Martin van Geel verloopt allerminst soepel. Liefst vijf technisch directeuren hebben de Rotterdamse club laten weten geen heil te zien in een overstap naar De Kuip.

Dat meldt De Telegraaf. De grootste namen die Feyenoord polste zijn KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma en Max Huiberts, technisch directeur van AZ. Zij verkochten een 'nee' aan de Rotterdamse club. Ook alternatieven Joris Mathijsen (Willem II), Ferry de Haan (Excelsior) en Earnest Stewart (Amerikaanse voetbalbond) bleken niet haalbaar.

Feyenoord zit door de afzeggingen in een lastig parket richting het nieuwe seizoen. Jan de Jong, algemeen directeur van de Rotterdamse club, wilde Van Geel helemaal niet kwijt, maar de 58-jarige Brabander bezweek onder de grote druk van de Vrienden van Feyenoord en supporters. Hij zou nu op weg zijn naar Willem II.

De huidige situatie bij Feyenoord is 'ronduit zorgelijk', aldus De Telegraaf. Op dit moment is er geen actief verkoopbeleid en kan Van Geel geen beslissingen meer nemen die invloed hebben op Jaap Stam. De nieuwe Feyenoord-trainer heeft bovendien geen aanspreekpunt meer en moet 'pionieren op voetbaltechnisch vlak'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws