PEC Zwolle legt PSV-huurling definitief vast: 'Vanaf dag één goed opgevangen'

PEC Zwolle legt PSV-huurling definitief vast: 'Vanaf dag één goed opgevangen'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 10:02do 23-05-2019 om 10:02

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 10:35do 23-05-2019 om 10:35

PEC Zwolle kan ook de komende drie seizoenen beschikken over Kenneth Paal. De Blauwvingers nemen de verdediger definitief over van PSV. Het afgelopen seizoen speelde Paal al op huurbasis in Zwolle.

In de huurovereenkomst was een optie tot koop opgenomen, welke door PEC Zwolle is gelicht. Daardoor ligt de 21-jarige Paal de komende drie seizoenen vast. PEC telt naar verluidt 350.000 euro neer voor de verdediger, die dit seizoen een vaste waarde was. "Het afgelopen seizoen heb ik veel geleerd bij PEC Zwolle. Deze club heeft mij de kans gegeven om meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Dat is mij goed bevallen", aldus Paal op de website van PEC.

"Vanaf dag één ben ik goed opgevangen door de club, mijn teamgenoten maar ook zeker door de supporters", vervolgt Paal. "Ik ben dan ook blij dat mijn periode in Zwolle nu niet stopt, maar met drie seizoenen wordt verlengd. Ik zal de komende jaren dan ook mijn uiterste best blijven doen voor PEC Zwolle."

Technisch directeur Gerard Nijkamp reageert eveneens tevreden. "Ik ben blij dat het gelukt is om Kenneth, na hem een seizoen gehuurd te hebben van PSV, nu definitief over te nemen. Kenneth is een jongen die de positie op linksback prima invult en de potentie heeft om nog beter te worden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws