Liverpool-duo met complimenten van Klopp naar de uitgang: 'Dank jullie wel'

Liverpool-duo met complimenten van Klopp naar de uitgang: 'Dank jullie wel'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 18:30di 04-06-2019 om 18:30

Liverpool gaat afscheid nemen van Alberto Moreno en Daniel Sturridge. De Spaanse linksback en de Britse aanvaller lopen uit hun contract op Anfield en worden door de kersvers Champions League-winnaar bedankt voor bewezen diensten.

Sturridge speelt al sinds januari 2013 voor Liverpool – hoewel hij het voorjaar van 2018 op huubasis bij West Bromwich Albion doorbracht – en Moreno heeft vijf seizoenen namens Liverpool achter de rug. "Het belangrijkste wat ik tegen deze twee 'remarkable' spelers kan zeggen, is: dank jullie wel", laat manager Jürgen Klopp weten aan de clubkanalen. "Zij waren er al toen ik hier aan de slag ging en ze hebben hun bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het team."

De twee waren het vorige seizoen geen vaste basisspeler, maar de invloed van met name Sturridge was groot, stelt Klopp. "Hij is slim, zelfverzekerd en hij schroomt niet om zijn mond open te doen wanneer de situatie daarom vraagt. En hij heeft onze jonge spelers geholpen om zichzelf te ontwikkelen." Ook Moreno krijgt lovende woorden mee van de manager. "Dankzij de manier waarop hij trainde, bleef de hele groep op scherp staan. Albie blijft een speler van wereldklasse en ik weet zeker dat we hem snel terugzien in de Spaanse nationale ploeg."

Poll

Kan Liverpool komend seizoen eindelijk weer eens landskampioen worden?

(2077 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws