Van de Beek aan tand gevoeld door Catalanen: 'Leuk dat Barça wordt genoemd'

Van de Beek aan tand gevoeld door Catalanen: 'Leuk dat Barça wordt genoemd'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 13:15vr 07-06-2019 om 13:15

Donny van de Beek sluit een transfer naar FC Barcelona niet uit. Dat meldt Mundo Deportivo, dat donderdag met een journalist aanwezig was bij Nederland - Engeland (3-1) en de middenvelder van Oranje en Ajax na afloop sprak.

Barcelona hengelde Frenkie de Jong in januari binnen en werkt achter de schermen aan de komst van Matthijs de Ligt, waardoor de Catalaanse krant Mundo Deportivo dicht op het vuur zit bij Oranje. Ook Van de Beek moest er na Engeland - Nederland aan geloven.

"Ik heb veel dingen gelezen in de krant, maar ik heb zelf geen nieuws", vertelt Van de Beek over zijn toekomst. "Ik heb een doorlopend contract bij Ajax en concentreer me nu op Oranje. Het is leuk dat mijn naam wordt geassocieerd met Barcelona. Ik moet beter, beter en beter worden. We zullen zien wat de toekomst uitwijst. Je weet nooit wat er kan gebeuren."

Van de Beek is vol lof over ploeggenoten De Jong en De Ligt. "De Jong is een ongelooflijke speler. Hij heeft veel kwaliteiten en ik denk dat hij een fantastische speler voor Barça zal zijn", zegt hij. "Ik weet niet wat De Ligt gaat doen. Ik denk dat Barça een goede club voor hem is, maar hij kan ook naar de Premier League of een andere competitie gaan."

Poll

Zou Van de Beek bij Barça passen?

(2209 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws