Feyenoord wekt verbazing met Troost: 'Eigenlijk is dat ongelooflijk'

Feyenoord wekt verbazing met Troost: 'Eigenlijk is dat ongelooflijk'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 18:46di 11-06-2019 om 18:46

De aanstelling van Sjaak Troost als interim technisch directeur bij Feyenoord doet de wenkbrauwen fronsen. Clubwatcher Martijn Krabbendam schetst bij Voetbalzomer op FOX Sports hoe dat nieuws is ontvangen in De Kuip.

"Dat het eigenlijk ongelooflijk is dat er een hele groep is die Martin van Geel weg wil hebben en dat er pas daarna gebeld gaat worden of er mensen geïnteresseerd zijn om het over te nemen", zegt de Voetbal International-journalist. "Nu gaan ze het maar in een groepje doen. Een soort technisch hart, met Troost, trainer Jaap Stam, hoofd opleiding Stanley Brard en uiteraard Dirk Kuyt."

Krabbendam verbaast zich over de gang van zaken in Rotterdam-Zuid. "Juist de functie van technisch directeur is voor een club als Feyenoord ontzettend belangrijk. Als je niet dezelfde middelen hebt als PSV en Ajax, dan moet je juist op die manier proberen het gat te verkleinen. Nu wordt dat een beetje onderschat, van 'we doen het wel even met een groepje'."

Ook de positie van algemeen directeur is geen uitgemaakte zaak. Het draagvlak voor Jan de Jong is 'niet heel groot', stelt Krabbendam. "Het is geen geheim dat heel veel mensen Robert Eenhoorn bij Feyenoord willen zien. Jan de Jong heeft een paar uitglijders gemaakt. Hij zit er nog, maar ik vraag mij af of dat volgend jaar rond deze tijd nog zo is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws