'Pogba wil transfer naar Real Madrid forceren en is bereid 'in staking' te gaan'

'Pogba wil transfer naar Real Madrid forceren en is bereid 'in staking' te gaan'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 23:15za 15-06-2019 om 23:15

Paul Pogba wil koste wat het kost een transfer naar Real Madrid forceren en is zelfs bereid om 'in staking' te gaan. Dat meldt het Spaanse ABC zaterdag.

De Franse middenvelder van Manchester United heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar De Koninklijke. Volgens ABC kan Pogba op elk moment een transferverzoek indienen bij zijn huidige werkgever. Mocht zijn roep om te vertrekken geen gehoor krijgen, is hij bereid in staking te gaan.

Volgens het Spaanse medium zou dat betekenen dat Pogba in het voorseizoen niet mee gaat trainen. Op die manier wil hij een overgang naar de Spaanse hoofdstad forceren. De Fransman wil maar wat graag onder Zinedine Zidane werken.

Flinke transfersom
Manchester United is echter niet van plan de Franse superster voor een appel en een ei te laten gaan. Pogba heeft op Old Trafford nog een contract tot medio 2021 met de optie voor nog een jaar. Volgens ABC wil United 160 miljoen pond (bijna 180 miljoen euro) voor Pogba. Real Madrid zou niet verder willen gaan dan 111 miljoen pond (bijna 125 miljoen euro) plus bonussen.

Overigens is Real Madrid niet de enige ploeg die interesse heeft in Pogba. Ook Juventus is al genoemd en volgens Marca zou ook Paris Saint-Germain nadenken over het binnenhalen van Pogba.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij Pogba naar Real Madrid verkassen?

(1984 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws