'Man City geeft gas: naast Angelino-transfer ook dubbeldeal van 135 miljoen euro'

'Man City geeft gas: naast Angelino-transfer ook dubbeldeal van 135 miljoen euro'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 14:12di 18-06-2019 om 14:12

Manchester City hoopt Rodri (Atlético Madrid) en João Cancelo (Juventus) op korte termijn te kunnen presenteren. Dat meldt The Telegraph dinsdagmiddag. De middenvelder en de rechtsback kosten samen een slordige 135 miljoen euro. 

Rodri heeft een sterk debuutjaar in Madrid achter de rug. Volgens The Telegraph en Marca heeft de spelverdeler aan Atlético laten weten dat hij deze zomer wil vertrekken. In het contract van de 22-jarige international is een afkoopsom van 70 miljoen euro opgenomen. City is bereid om dat bedrag te betalen. 

Pep Guardiola, manager van de Premier League-kampioen, wil naast een middenvelder óók een extra rechtsback aan zijn sterrenselectie toevoegen. De keuze is gevallen op Cancelo. In de afgelopen 48 uur zijn gesprekken tussen Juve en City 'in een stroomversnelling geraakt'; naar verwachting gaan The Citizens 55 miljoen euro betalen voor de voormalig speler van Internazionale, Valencia en Benfica.

City staat ondertussen óók op het punt om Angelino in te lijven. Een jaar geleden verkocht de club hem aan PSV, nu is besloten om een terugkoopoptie in het contract van de Spaanse back te lichten. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws