Emmen hengelt transfervrije rechtsback binnen: 'Samen gaan we voor handhaving'

Emmen hengelt transfervrije rechtsback binnen: 'Samen gaan we voor handhaving'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 11:02wo 19-06-2019 om 11:02

FC Emmen heeft zich versterkt met Desevio Payne. De rechtsback was transfervrij nadat hij uit zijn contract liep bij Excelsior. In Emmen tekent hij een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Dat meldt Emmen via de officiële kanalen. Payne maakte in 2012 de overstap naar FC Groningen, waar hij tot zeventien Eredivisie-wedstrijden kwam. In 2017 stapte hij over naar Excelsior. Het afgelopen seizoen kampte Payne vooral met blessureleed.

Payne, die naast de Nederlandse ook de Amerikaanse nationaliteit heeft, ging afgelopen seizoen drie keer onder het mes en is nog altijd hard aan het werk om fit te worden. "De keuze voor FC Emmen was niet zo moeilijk", verklaart hij op de website van FC Emmen.

"Ik heb ze vorig seizoen vaak zien spelen en de blijdschap na de handhaving was prachtig om te zien. Daarnaast ken ik Dick Lukkien nog van mijn tijd bij FC Groningen. Hij is een goede coach en ik weet zeker dat hij me beter zal maken", vervolgt Payne. "Samen gaan we opnieuw voor handhaving in de Eredivisie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws