'Ik heb vijf maanden niet getraind bij Ajax, dus ik moet geleidelijk aan meedoen'

'Ik heb vijf maanden niet getraind bij Ajax, dus ik moet geleidelijk aan meedoen'

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 21:45vr 21-06-2019 om 21:45

Het worden belangrijke weken voor Carel Eiting. De defensief ingestelde middenvelder van Ajax was lang geblesseerd, maar gaat nu weer de hele voorbereiding meedraaien bij de Amsterdammers. Eiting speelde aan het begin van vorig seizoen vaak mee en hoopt dit jaar op eenzelfde scenario.

Vrijdagmiddag trainde een deel van de Ajax-selectie voor het eerst dit seizoen. Voor Eiting was dat wel anders. "Ik ben al een paar dagen hier, dus dit is niet mijn eerste dag op De Toekomst", zegt hij tegenover Ajax TV. "Ik voel me nu wel fit en het is leuk dat de andere jongens er nu ook bij zijn."

"Het gaat goed met mijn herstel", reageert Eiting op de vraag hoe het nu met hem gaat. "Maar toch, het blijft afwachten hoe de knie reageert. Ik heb vijf maanden geen groepstraining meegemaakt dus ik zal geleidelijk aan mee moeten doen met alles. We zien wel hoe snel dat allemaal gaat gebeuren."

De Amsterdammers gaan volgende week op trainingskamp in De Lutte en bereiden zich met een aantal oefenwedstrijden voor op de seizoensouverture. Op zaterdag 27 juli staat Ajax in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegenover PSV.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws