FC Emmen krijgt 'supertalent' op proef: Het heeft hem niet meegezeten

FC Emmen krijgt 'supertalent' op proef: "Het heeft hem niet meegezeten"

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 23:58zo 23-06-2019 om 23:58

FC Emmen krijgt komende week met Filip Ugrinic een 'supertalent' op proef. Dat meldt RTV Drenthe. Ugrinic is een twintigjarige speler van het Zwitserse FC Luzern. Maandag traint hij voor het eerst mee met de ploeg van Dick Lukkien.

Ugrinic is een centrale middenvelder die bekend staat als 'supertalent', al heeft hij zijn belofte nog niet kunnen inlossen. Hij hoopt bij Emmen een nieuw hoofdstuk aan zijn carrière toe te kunnen voegen. 

Lukkien is ervan op de hoogte dat Ugrinic geen indrukwekkende cijfers kan overleggen. De afgelopen twee seizoenen was hij vooral invaller bij Luzern. "Dat is ook wat mijn informatie is", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe.

"Het heeft hem niet meegezeten de laatste jaren. Als hij speelde verloor Luzern en als hij op de bank begon pakte de club punten. Op basis van de beelden die we hebben gezien is hij desalniettemin een interessante speler en dus willen we hem graag aan het werk zien", aldus Lukkien.

Lukkien vertelt dat Ugrinic een rol zal spelen in de oefenwedstrijden die Emmen voor donderdag en vrijdag gepland heeft staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws