'Onderhandelingen verlopen stroef: AZ wil krappe tien miljoen euro voor aanvaller'

'Onderhandelingen verlopen stroef: AZ wil krappe tien miljoen euro voor aanvaller'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 11:58ma 24-06-2019 om 11:58

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 12:05ma 24-06-2019 om 12:05

AZ Alkmaar en FK Krasnodar hebben elkaar bepaald nog niet gevonden in de onderhandelingen over Oussama Idrissi. Het gat tussen de vraagprijs en het bedrag dat de Russen willen betalen is op dit moment aanzienlijk.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Twee dagen geleden schreef de krant al dat Krasnodar opnieuw wil shoppen in Nederland. De afgelopen weken werden Tonny Vilhena en Younes Namli overgenomen van respectievelijk Feyenoord en PEC Zwolle. De derde Eredivisie-speler die de club uit Krasnodar wil halen is Idrissi.

AZ wil een krappe tien miljoen euro vangen voor de Marokkaans international, maar op dit moment is Krasnodar zeker nog niet bereid om dat te betalen. De 23-jarige aanvaller heeft zelf wel oren naar een Russische transfer. De onderhandelingen tussen AZ en Krasnodar, dat komend seizoen in de Champions League actief is, lopen nog.

Idrissi is op dit moment met de nationale ploeg van Marokko in Egypte, waar men deelneemt aan de Afrika Cup. In de eerste wedstrijd van Marokko (1-0 winst op Namibië) kwam Idrissi niet in actie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws