Albers bevestigt Van Bronckhorst-interesse en doet goed woordje: Hij is klaar

Albers bevestigt Van Bronckhorst-interesse en doet goed woordje: "Hij is klaar"

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 20:22di 25-06-2019 om 20:22

Zaakwaarnemer Guido Albers bevestigt dat Giovanni van Bronckhorst interesse heeft in een Premier League-avontuur. Sky Sports meldde dat de voormalig trainer van Feyenoord aast op de job bij Newcastle United, dat afscheid neemt van Rafael Benitez.

Volgens Albers staat Van Bronckhorst open voor een gesprek met Newcastle. "Ik denk dat de geruchten wat vroeg komen. Niemand van de club heeft nog gesproken met Gio", zegt Albers tegen The Chronicle.

"Maar ik denk dat iedere trainer in de wereld geïnteresseerd is in de Premier League. Natuurlijk zou hij bij Newcastle willen werken als die kans zich voordoet. Het is een geweldige club met een geweldige fanbase, maar het is aan hen voor wie ze gaan."

Albers doet vervolgens een goed woordje voor Van Bronckhorst. "Hij moest de titelstrijd met een bescheiden budget aangaan en won de Eredivisie, terwijl Ajax en PSV veel meer middelen hebben. Hij had een geweldige relatie met de fans, de spelers, de media en de stad en hij is klaar voor de volgende uitdaging."

Van Bronckhorst won bij Feyenoord een keer de landstitel, twee keer de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. Hij is eerder al gelinkt aan Club Brugge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Past Van Bronckhorst in de Premier League?

(1353 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws