Heracles onthult nieuwe stadionnaam: Een plek van en voor ons allemaal

Heracles onthult nieuwe stadionnaam: "Een plek van en voor ons allemaal"

01-07-2019 09:16
60

Het stadion van Heracles Almelo heeft een nieuwe naam. De komende tien jaar zitten de fans van de eredivisionist in Erve Asito, zo bevestigt Heracles.

De nieuwe naam werd maandag onthuld door een afvaardiging van de club, spelers, fans en hoofdsponsor Asito. Erve Asito is de vervanger van het Polman Stadion. 'De nieuwe stadionnaam moet het thuisgevoel weergeven dat fans hebben als ze naar het stadion komen. Elementen uit de geschiedenis van de stad Almelo, Heracles Almelo en Asito zijn gecombineerd om tot deze naam en bijbehorend logo te komen', klinkt het.

Erve Asito staat volgens de club symbool voor de plek waar families zich thuisvoelen en iedereen samenkomt. "Meer dan ooit zal ons stadion het hart gaan vormen van de club, de achterban, het bedrijfsleven en de maatschappij; een plek van en voor ons allemaal", meldt algemeen directeur Rob Toussaint. Behalve naamgever van het stadion, blijft Asito minimaal de komende tien jaar ook hoofdsponsor van Heracles.

Op zondag 4 augustus speelt Heracles de eerste officiële thuiswedstrijd in Erve Asito. In de eerste speelronde van de Eredivisie is sc Heerenveen te gast.