Dalmau in genade aangenomen: 'Een smetje, het zit allemaal heel diep bij hem'

Dalmau in genade aangenomen: 'Een smetje, het zit allemaal heel diep bij hem'

03-07-2019 18:54
23

Adrian Dalmau is vrijdag weer welkom bij de selectie van Heracles Almelo. De Spaanse spits ontbreekt woensdagavond tijdens het oefenduel tegen Club Brugge, maar wordt aanstaande vrijdag weer in genade aangenomen.

Dalmau wilde een week geleden niet op de teamfoto van Heracles, maar liet 's avonds bij monde van zijn zaakwaarnemer weten dat hij naar het ziekenhuis moest. De clubleiding van Heracles en trainer Frank Wormuth waren ziedend vonden het gedrag 'onacceptabel en onprofessioneel', schrijft RTV Oost. Na dat incident werd de Spanjaard uit de selectie gezet.

Volgens technisch directeur Tim Gilissen spreekt van een 'smetje' tussen beide kampen. De lucht is dus nog steeds niet helemaal geklaard. "Het zit allemaal erg diep bij hem", meldt Gilissen. Dalmau wil graag vertrekken uit Almelo, maar daar kan de technisch eindverantwoordelijke nog niets over zeggen. "Er is veel gebeurd. En natuurlijk gaat er wel tijd overheen, maar als er geen goed bod komt sluit hij gewoon weer aan. En voorlopig is er nog niets concreet. En dat verwacht ik ook niet voor vrijdag."