Officieel: Sevilla doet zaken met Real en presenteert nieuwe teamgenoot De Jong

Officieel: Sevilla doet zaken met Real en presenteert nieuwe teamgenoot De Jong

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 15:03vr 05-07-2019 om 15:03

Laatste update: vrijdag 5 juli 2019 om 15:14vr 05-07-2019 om 15:14

Het is officieel: Luuk de Jong krijgt bij Sevilla gezelschap van Sergio Reguilon. Real Madrid en Sevilla hebben een akkoord bereikt over de huur van de linksback, zo hebben beide clubs gemeld via de officiële kanalen.

Vorig seizoen slaagde Reguilon er nog in om Marcelo uit de basis te spelen in de Spaanse hoofdstad, maar komend seizoen mag hij zijn kunsten vertonen in Andalusië. Real-manager Zinedine Zidane geeft in Madrid de voorkeur aan Marcelo en Ferland Mendy, die samen moeten gaan uitvechten wie de nummer één wordt op de positie van linksback.

Spaanse media stellen dat bij de verhuur geen optie tot koop is opgenomen, omdat De Koninklijke nog wel toekomst voor Reguilon ziet in Madrid. Reguilon mag bij Sevilla eerst meer Primera Division-ervaring opdoen. Bij die club wordt hij herenigd met Julen Lopetegui, met wie hij eerder samenwerkte bij Real.

In zijn debuutseizoen in Madrid kwam Reguilon tot 22 optredens in de hoofdmacht. Hij speelde zijn wedstrijden vooral onder Santiago Solari. Na de terugkeer van Zidane verloor hij zijn plek aan Marcelo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws