Fer geeft toe en legt bal bij directie van Feyenoord: Het is aan boven

Fer geeft toe en legt bal bij directie van Feyenoord: "Het is aan boven"

24-07-2019 22:45 Laatste update: 22:59
82

Leroy Fer is niet alleen bij Feyenoord om mee te trainen, maar ook om uiteindelijk een contract te tekenen. Dat gaf de middenvelder na afloop van Feyenoord - Angers toe voor de camera van Veronica. 

"Ik ben hier gekomen met een achterstand. Feyenoord heeft me de mogelijkheid gegeven om mee te trainen. Ik word fitter en fitter", zegt Fer, die tegen Angers in de basis begon. Fer legt de bal wat een contract betreft bij Feyenoord. "Dat is aan boven. Ik ben hier gekomen om te trainen en m'n best te doen. Feyenoord is de club waar ik ben begonnen en zit in m'n hart. Hopelijk krijg ik een contract."

Wedden

Meer odds

Fer heeft meerdere opties, vertelt hij. "Er zijn een paar opties, maar ik ben hier om fit te worden. Dat is m'n main focus. Andere clubs weten dat denk ik ook. Feyenoord zit in m'n hart. Het is aan boven. We zien het wel."

Fer is blij met de minuten die hij heeft gemaakt tegen Angers. "Persoonlijk ging het goed. Ik heb weer 45 minuutjes in de benen. Dat is lekker. Het team heeft ook aardig gevoetbald, maar we heben twee makkelijke goals weggegeven."