Bevestiging van PSV: Schwaab keert na anderhalve maand alweer terug in Eindhoven

Bevestiging van PSV: Schwaab keert na anderhalve maand alweer terug in Eindhoven

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 18:01zo 11-08-2019 om 18:01

Laatste update: zondag 11 augustus 2019 om 18:12zo 11-08-2019 om 18:12

Daniël Schwaab keert terug bij PSV. De Eindhovenaren hebben de komst van de Duitse centrale verdediger, die anderhalve maand geleden nog vertrok uit het Philips Stadion, via de officiële kanalen bekendgemaakt.

Schwaab tekent een eenjarig contract in Eindhoven, waar hij anderhalve maand geleden nog vertrok vanwege privéredenen. "Het was toen de juiste beslissing", zegt de Duitser op de site van de Eindhovenaren. "Maar na drie maanden veel tijd met mijn vrouw en kinderen te hebben doorgebracht, is de honger terug. Het vuur brandt weer. Met de volledige steun van mijn gezin ga ik nu met veel ambitie verder bij PSV."

De terugkeer van de stopper kan op goedkeuring rekenen van Mark van Bommel. "Naast ervaring brengt Daniel ook persoonlijkheid met zich mee", meldt de trainer. "Op en naast het veld is hij een voorbeeld voor alle spelers en een verlengstuk voor de technische staf. Iedere groep heeft een aantal van dit soort spelers nodig, dus ik ben erg blij dat Daniel weer terug is."

Omdat PSV eerder al Timo Baumgartl overnam van Stuttgart en ook nog de beschikking heeft over Nick Viergever mogen Derrick Luckassen en Trent Sainsbury naar alle waarschijnlijkheid vertrekken uit Eindhoven. "We verwachten in de komende weken afscheid te nemen van enkele spelers die nu nog minder zicht op speeltijd hebben. De gesprekken daarover zijn inmiddels opgestart", zegt technisch manager John de Jong daarover.

Poll

Snap jij de keuze van PSV om Schwaab terug te halen?

(6514 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws