'Soms denk ik: fuck it, laat gaan, ik heb mooi bij Ajax en Feyenoord mogen spelen'

'Soms denk ik: fuck it, laat gaan, ik heb mooi bij Ajax en Feyenoord mogen spelen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 12:47di 13-08-2019 om 12:47

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 14:52di 13-08-2019 om 14:52

Kostas Lamprou heeft leren leven met het feit dat hij continu onder een vergrootglas ligt en veel kritiek krijgt op zijn spel. De Griekse goalie vertelt dat in een interview met Voetbal International. 

Afgelopen seizoen was Lamprou de gebeten hond bij de Ajax-fans, na een slecht optreden tegen sc Heerenveen (4-4). "Ik heb de beelden teruggekeken, ik had er twee van de vier moeten hebben. Maar ik vond de enorme kritiek onterecht", blikt de keeper terug.

"Volgens mij speelde niemand van ons die dag goed, toch? Nee, het was allemaal de schuld van Lamprou, Onana had die ballen wél gepakt. (...) In de 93ste minuut red ik een-op-een met Arber Zeneli: hoor je niemand over. Een week later krijgt Andre er bij Feyenoord zes om zijn oren: hoor je niemand over."

Lamprou, deze zomer transfervrij overgestapt naar Vitesse, heeft het gevoel dat hij een 'makkelijk slachtoffer' is. "Ik heb ermee leren leven dat ik ál-tijd kritiek zal krijgen en ál-tijd twee of drie keer zo hard moet werken om dingen af te dwingen. Natuurlijk is dat pijnlijk, maar soms denk ik ook: fuck it, laat maar gaan."

"Ik heb toch maar mooi bij Ajax en Feyenoord mogen keepen. Ik geloof in mezelf. En mensen met wie ik dagelijks werk, hebben me hoog zitten. Dat telt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws