Schwaab wijst andere aanbiedingen af: 'Ik wil hier nog een keer kampioen worden'

Schwaab wijst andere aanbiedingen af: 'Ik wil hier nog een keer kampioen worden'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 07:44wo 14-08-2019 om 07:44

Daniel Schwaab sluit niet uit dat hij ook volgend seizoen in het shirt van PSV speelt. De Duitse verdediger nam aan het eind van vorig seizoen afscheid, maar keerde deze week met een opgeladen batterij terug in Eindhoven.

"Komende zomer kijken we opnieuw hoe het dan is", aldus Schwaab in gesprek met het Eindhovens Dagblad. En dat terwijl de centrale verdediger in mei nog zijn afscheid aankondigde omdat hij meer tijd met zijn vrouw en kinderen door wilde brengen. "Drie jaar geleden ben ik hier gekomen. Toen hadden mijn vrouw en ik al de afspraak gemaakt dat onze oudste zoon in 2018 in Duitsland naar school zou gaan. Zij zou dan met de andere twee kinderen terugkeren. We komen allebei uit de buurt van Freiburg en onze vaders en moeders ook. Daar willen we onze toekomst dan ook opbouwen."

Schwaab woonde daarom vorig seizoen alleen in Eindhoven. De afgelopen drie maanden bracht hij echter veel tijd door met zijn gezin en begon het toch weer te kriebelen. "We zijn op vakantie geweest en hebben een aantal uitstapjes kunnen maken. Daarna hebben we over het aanbod van PSV gesproken en hebben we besloten dat ik er weer een jaar tegenaan ga."

PSV was overigens niet de enige optie voor Schwaab. De geroutineerde verdediger had ook aanbiedingen uit Zwitserland en Duitsland. "Maar hier wil ik nog een keer kampioen worden en het team helpen."

Poll

Snap jij de keuze van PSV om Schwaab terug te halen?

(6514 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws