VVV doet oproep aan Limburgse Ajax-fans: 'Laat rood-witte shirts thuis'

VVV doet oproep aan Limburgse Ajax-fans: 'Laat rood-witte shirts thuis'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 21:35wo 14-08-2019 om 21:35

De clubleiding van VVV-Venlo heeft liever niet dat Limburgse Ajax-fans komende zaterdag met een rood-wit shirt naar De Koel komen. Dat laat de club weten via de officiële kanalen.

VVV krijgt komende zaterdag Ajax op bezoek in Venlo. De Limburgse eredivisionist hoopt dat de supporters de 'eigen jongens' gaan aanmoedigen. 'Ze kunnen alle steun gebruiken tegen de grootmacht uit de hoofdstad. Dat betekent ook dat we zo veel mogelijk geel-zwarte shirts willen zien in De Koel', klinkt het.

'Wij adviseren dan ook om op de thuistribunes geen rood-witte kleuren van onze tegenstander te dragen, zodat we één grote geel-zwarte kolkende massa krijgen die met hartstocht en vol passie achter VVV-Venlo staat tijdens deze belangrijke wedstrijd. Massaal achter onze club.'

Het duel tussen VVV-Venlo en Ajax is verschoven naar zaterdag 18.30 uur, zo maakte de KNVB maandag bekend. De aftrap zou eigenlijk om 19.45 uur plaatsvinden, maar Ajax speelt dinsdag 20 augustus de eerste wedstrijd tegen APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Begrijpelijke oproep van VVV?

(3337 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws