Update: 'Serero ondergaat medische keuring en is vertrokken bij Vitesse'

Update: 'Serero ondergaat medische keuring en is vertrokken bij Vitesse'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 11:08wo 21-08-2019 om 11:08

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 12:51vr 23-08-2019 om 12:51

Vitesse gaat op korte termijn afscheid nemen van Thulani Serero en Rasmus Thelander. Beide spelers ontbreken woensdag op de training, omdat ze een uitgaande transfer aan het afronden zijn, zo melden de Arnhemmers via de officiële kanalen.

Volgens Vitesse ontbreken beide spelers 'in verband met een mogelijk vertrek'. Serero lijkt hard op weg naar Al Jazira. De transfer van de Zuid-Afrikaan is in de afrondende fase beland. De voormalig Ajacied hoopt dat zijn overgang naar de Verenigde Arabische Emiraten in de komende dagen definitief rond komt. Serero zit in het laatste jaar van zijn contract bij Vitesse. De Arnhemmers kunnen nu nog een transfersom voor hem vangen. Bij Al Jazira staat Jurgen Streppel (oud-trainer Willem II) momenteel aan het roer.

Ook Thelander is in Arnhem op weg naar de uitgang. De Deen komt niet voor in de plannen van trainer Leonid Slutsky en wil graag vertrekken. De centrale verdediger staat naar verluidt in de belangstelling van het Deense Aalborg en het Griekse Panathinaikos.

Update 23/8: Rasmus Thelander vertrok deze week naar het Deense Aalborg en het is een kwestie van tijd, voordat ook de transfer van Thulani Serero rond is. De Zuid-Afrikaanse middenvelder ondergaat volgens de Gelderlander een medische keuring bij Al Jazira. Bij de topclub uit de Verenigde Arabische Emiraten gaat hij werken met trainer Jurgen Streppel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws