Willem II en Sparta lopen blauwtje bij De Graafschap: Ik blijf Superboer

Willem II en Sparta lopen blauwtje bij De Graafschap: "Ik blijf Superboer"

29-08-2019 17:08 Laatste update: 17:08
35

Leeroy Owusu ruilt De Graafschap níet in voor een terugkeer in de Eredivisie. Willem II en Sparta waren geïnteresseerd, maar de 23-jarige rechtsback blijft naar eigen zeggen Superboer.

De geïnteresseerde Eredivisie-clubs hebben volgens Omroep Gelderland 'nog lang niet de verlangde afkoopsom op tafel gelegd'. De vraagprijs zou liggen op een half miljoen euro. "Ik blijf hier, ik blijf Superboer", schept Owusu duidelijkheid. De oud-speler van Ajax en Almere City FC leek aanvankelijk uit op een vertrek bij De Graafschap, maar kreeg in de eerste weken van het seizoen een basisplaats van trainer Mike Snoei.

De Graafschap wil met Owusu zo snel mogelijk terugkeren in de Eredivisie. Die ambitie werd woensdag onderstreept met het aantrekken van FC Eindhoven-uitblinker Branco van den Boomen. Hij kostte naar verluidt 2,5 ton. Ook de gewilde linksback Jordy Tutuarima blijft op De Vijverberg. De Graafschap speelt vrijdag tegen TOP Oss, is na drie speelronden nog foutloos en incasseerde nog geen tegengoal.