Groenendijk niet gekend in ADO-zoektocht: 'Het geeft aan waar je staat'

Groenendijk niet gekend in ADO-zoektocht: 'Het geeft aan waar je staat'

06-09-2019 20:31
18

Fons Groenendijk (foto) en technisch manager Jeffrey van As hebben geen stem gehad in de zoektocht van ADO Den Haag naar een nieuwe algemeen directeur. Mohammed Hamdi werd eind augustus aangesteld als opvolger van Mattijs Manders, die naar de Eredivisie CV is vertrokken. Groenendijk en Van As werden overal buiten gelaten.

Groenendijk lijkt het daar niet mee eens te zijn, al zegt hij dat niet met zoveel woorden. "Als ik over mezelf praat: ik heb in de top gespeeld en in de top getraind. Ik weet over welke competenties mensen moeten beschikken die dergelijke functies gaan vervullen. Ze hadden ons zeker kunnen raadplegen en misschien wel moeten raadplegen", vertelt Groenendijk openhartig bij Omroep West.

Wedden

Meer odds

Groenendijk benadrukt dat hij er niet wakker van ligt. "Nee, natuurlijk niet. Alleen geeft het wel aan waar je als trainer staat binnen deze club. Dat is dan wel duidelijk, toch? Anders vragen ze je mening wel. Ik ben trainer en heb een contract, maar het geeft alleen aan waar je staat. Dat zeg ik."