Van Bommel 'supertrots': 'Het duurde even, want zijn telefoon stond 'in de fik''

Van Bommel 'supertrots': 'Het duurde even, want zijn telefoon stond 'in de fik''

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 14:51vr 13-09-2019 om 14:51

PSV-trainer Mark van Bommel is 'supertrots' op Donyell Malen. De twintigjarige spits debuteerde vorige week vrijdag met een doelpunt in het Nederlands elftal.

"Ik ben supertrots op hem", zegt Van Bommel op de PSV-website. Malen maakte de 2-3 tegen Duitsland, dat uiteindelijk met 2-4 werd verslagen door Oranje. "Ik heb Donyell direct een appje gestuurd. Het duurde even voordat ik iets terugkreeg want zijn telefoon stond 'in de fik', zo zei hij."

Van Bommel is zéér tevreden over de huidige staat van de PSV-selectie. "Dit team is beter dan dat van vorig jaar", stelt hij. "Ik ben geen trainer die houdt van veel wisselingen, maar ik denk wel dat ik dit jaar meer zal rouleren dan vorig jaar. Het team wordt niet minder als er een andere speler in het veld komt omdat het niveau heel dicht bij elkaar ligt. Alleen al voorin kunnen we in veel verschillende varianten spelen. Die luxe heb ik natuurlijk graag."

Zaterdag neemt PSV het op tegen Eredivisie-koploper Vitesse. "Ik vind het een goede ploeg. Het team heeft zich heel goed versterkt, zijn lastig te bespelen en ze hebben met Matavz en Linssen twee heel goede spitsen. Maar wij spelen thuis en moeten winnen."

Poll

Wat wordt PSV - Vitesse?

(2444 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws