'Bepalende Feyenoorder is een van de beste middenvelders van Nederland'

'Bepalende Feyenoorder is een van de beste middenvelders van Nederland'

15-09-2019 15:07
44

Leroy Fer kan dit seizoen een belangrijke rol vertolken bij Feyenoord. Dat voorspelt clubwatcher Arman Avsaroglu van de NOS.

De verslaggever denkt dat de rol van mentor de 29-jarige middenvelder goed zal liggen. "Ik heb wel het gevoel dat hij heel goed ligt in de groep", zegt hij op de website van de omroep. "Het is ook iemand die de groep op sleeptouw neemt. En ik denk dat hij zeker wat kan overbrengen aan spelers als Orkun Kökcü of Wouter Burger die naast hem spelen."

"Het is voor dat soort jongens ook goed om zo iemand erbij te hebben. Al zullen ze niet tegen hem opkijken, maar wel zien dat hij veel heeft meegemaakt en dan luisteren ze wel", vervolgt Avsaroglu. Bovendien is Fer ook op het veld nog belangrijk voor Feyenoord. "Hij heeft wel de internationale ervaring en was altijd een goede speler in de Eredivisie. Meer dan dat, hij was echt goed."

"Als je hem nu weer ziet met zijn kracht, energie en loopvermogen dan is hij een van de beste middenvelders van Nederland. Hij is nu al een bepalende speler voor Feyenoord", besluit Avsaroglu. De ploeg van coach Jaap Stam neemt het zondag in De Kuip op tegen ADO Den Haag.