'Lachwekkend' Feyenoord: 'Het is gewoon een ongelooflijke bende, al heel erg lang'

'Lachwekkend' Feyenoord: 'Het is gewoon een ongelooflijke bende, al heel erg lang'

27-09-2019 06:50 Laatste update: 07:08
120

Feyenoord gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Dat denkt journalist Sjoerd Mossou, die het ronduit gênant vindt dat Feyenoord het technisch hart van de club nog steeds niet aangevuld heeft.

Na het vertrek van Martin van Geel en Jan de Jong heeft Feyenoord voor beide posities nog geen vaste opvolger gevonden. Mark Koevermans werd vooruit geschoven als algemeen directeur ad interim en Sjaak Troost werd afgelopen zomer naar voren geschoven als tijdelijke vervanger van Van Geel. "Er is heel veel aan de hand bij Feyenoord. Dat zit hem niet alleen in het elftal, dat zit hem in de hele club", vertelt Mossou bij het programma Voetbalpraat van FOX Sports.

"Het is gewoon een ongelooflijke bende, al heel erg lang. Ze hebben hun technisch directeur en algemeen directeur de deur uitgeduwd. Toen zou de voorzitter, de heer Van Bodegom, dat wel even opnieuw gaan inrichten. Uit armoede zijn ze toen maar een soort technisch hartje gaan samenstellen. Het is echt lachwekkend", aldus een kritische Mossou.

Presentator Leo Driessen vraagt zich hardop af of Feyenoord erop gegokt heeft dat ze heel simpel een opvolger voor Martin van Geel zouden binnenhalen. "Als je je huiswerk goed doet, dan heb je hem al. Dat is in beide gevallen, op beide directeursposities dus niet gebeurd. Bij de algemeen directeur dachten ze natuurlijk: dan halen we Eenhoorn. Bleek ook niet haalbaar te zijn. En vervolgens was er geen plan B. Ik vind het echt gênant dat je op die manier een organisatie kunt leiden", sluit Mossou af.