Update: Vader Blind sluit pas dinsdagavond aan bij 21-koppige Ajax-selectie

Update: Vader Blind sluit pas dinsdagavond aan bij 21-koppige Ajax-selectie

01-10-2019 14:35 Laatste update: 19:02
76

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft weinig zorgen richting de tweede groepswedstrijd in de Champions League tegen Valencia. De coach heeft 21 spelers opgenomen in zijn wedstrijdselectie.

Ten Hag heeft geen blessureproblemen en stapte daarom met een fitte groep op het vliegtuig naar Valencia, dinsdagmiddag om 14.00 uur. Omdat de coach met 21 spelers naar Spanje is afgereisd, zal hij nog knopen moeten doorhakken over de drie spelers die woensdag op de tribune moeten plaatsnemen. In de wedstrijdselectie is slechts plek voor achttien spelers.

De wedstrijd van Ajax tegen Valencia begint woensdag om 21.00 uur in Mestalla. Beide ploegen hebben drie punten na één duel.

De volledige selectie van Ajax: Andre Onana, Bruno Varela, Dominik Kotarski, Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Kik Pierie, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Lisandro Martínez, Sergiño Dest, Nico Tagliafico,Donny van de Beek, Siem de Jong, Razvan Marin, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Hakim Ziyech, Noa Lang

Update: Daley Blind sluit pas dinsdagavond aan bij de selectie van Ajax in Valencia. De verdediger werd dinsdag vader van een zoon en reisde om die reden niet met de selectie mee.