'Als Koeman naar Barcelona gaat, dan denk ik dat hij Depay meeneemt'

'Als Koeman naar Barcelona gaat, dan denk ik dat hij Depay meeneemt'

Gepubliceerd: vrijdag 11 oktober 2019 om 22:25vr 11-10-2019 om 22:25

Memphis Depay zou een prima aanwinst zijn voor FC Barcelona, stelt René van der Gijp bij Veronica Inside. Valentijn Driessen denkt dat de uitstekende band met bondscoach Ronald Koeman de 25-jarige aanvaller kan helpen.

"Ik had het er met Wim Kieft over", vertelt Driessen vrijdagavond. "Als Koeman aan het eind van het jaar naar Barcelona gaat, dan denk ik dat hij Depay meeneemt. Die twee hebben zo'n klik met elkaar. Hij heeft echt waanzinnige cijfers", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. Memhis tekende in zeventien duels voor elf goals en tien assists, goed voor 58 procent van de totale Oranje-productie onder Koeman.

Ook Van der Gijp ziet Memphis wel in Camp Nou spelen. "Hij zou een prima speler zijn voor FC Barcelona. Daar heb je buitenspelers waar je geen reet aan hebt. Messi is met zichzelf bezig en Dembélé gaat je ook niet aanspelen. Dus ze hebben een type nodig die het zelf kan rooien, die het in zijn eentje moet doen."

Memphis ontbreekt zondag in het EK-kwalificatieduel van Nederland met Wit-Rusland. De aanvaller van Olympique Lyon kampt met een bovenbeenblessure.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Memphis bij FC Barcelona spelen?

(1781 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws