Marca: Geduldig Real Madrid gaat voor Hazard- en Courtois-tactiek bij Mbappé

Marca: Geduldig Real Madrid gaat voor Hazard- en Courtois-tactiek bij Mbappé

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 07:33wo 16-10-2019 om 07:33

Kylian Mbappé is een belangrijk onderdeel van de lange termijnplannen van Real Madrid, schrijft Marca woensdagochtend. Volgens de doorgaans goed ingevoerde sportkrant kiest De Koninklijke voor een vergelijkbare tactiek als met Thibaut Courtois en Eden Hazard.

Real Madrid hoopt naar verluidt in de zomer van 2021 zaken te kunnen doen. Mbappé gaat dan – mits hij niet tussentijds bijtekent – zijn laatste contractjaar in Parijs in en zou dan makkelijker binnen te halen zijn voor De Koninklijke. De huidige Primera Division-koploper paste deze tactiek eerder toe bij Courtois en Hazard: beide Belgen werden één jaar voor het verstrijken van hun contract overgenomen van Chelsea, dat geen andere keuze had dan meewerken aan een transfer.

Of dit plannetje van Real Madrid kans van slagen heeft, durft Marca niet te zeggen. Paris Saint-Germain zal zijn paradepaardje voor 2021 ongetwijfeld een nieuwe, zeer lucratieve aanbieding doen. Als Mbappé deze kan en wil weerstaan, is de kans groter dat hij op lange termijn bij Real Madrid zal spelen, aangezien dat één van de weinige clubs is die het zich financieel kan permitteren om de twintigjarige Fransman binnen te halen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws