LIVE-discussie: FC Twente voor het eerst met City-huurling, Willem II ongewijzigd

LIVE-discussie: FC Twente voor het eerst met City-huurling, Willem II ongewijzigd

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 18:59za 19-10-2019 om 18:59

In Enschede zal er zaterdagavond gestreden worden om een plek in het linkerrijtje. FC Twente en Willem II beginnen als nummers 11 en 10 aan hun onderlinge treffen om 19.45 uur, Willem II staat met één puntje voorsprong aan de aftrap.

De thuisploeg speelt met een Eredivisie-debutant: Manchester City-huurling Joël Latibeaudiere vervangt rechtsback Julio Pleguezuelo, die voor de interlandperiode rood kreeg tegen Sparta. Op het middenveld moet Oriol Busquets plaatsmaken voor Godfried Roemeratoe. Ook in de voorhoede is er gewisseld: Haris Vuckic staat weer in de punt van de aanval, als vervanger van Emil Berggreen.

Willem II speelt met dezelfde elf namen als in de thuiswedstrijd tegen AZ, waarin het verzuimde om een 2-1 overwinning te boeken. Vangelis Pavlidis miste toen vlak voor tijd een strafschop, maar scoorde midweeks wél voor de nationale ploeg voor Griekenland en staat zaterdag in Enschede weer in de punt van de aanval. Reservedoelman Michael Woud maakt na lang blessureleed weer zijn rentree in de wedstrijdselectie.

De opstellingen:

FC Twente: Drommel; Bijen, Schenk, Verdonk; Brama, Roemeratoe, Espinsoa; Cantalapiedra, Vuckic, Nakamura.

Willem II: Wellenreuther; Heerkens, Holmén, Peters, Nelom; Llonch, Vrousai, Saddiki; Nunnely, Pavlidis, Köhlert.

Poll

Hoe gaat deze wedstrijd eindigen?

(181 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws