'We verdienen het nu niet om met Feyenoord hoger te staan dan de tiende plaats'

'We verdienen het nu niet om met Feyenoord hoger te staan dan de tiende plaats'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 10:15ma 21-10-2019 om 10:15

Steven Berghuis stond na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles (1-1) teleurgesteld de pers te woord. De aanvaller stelt dat de Rotterdammers geen progressie boeken en op een verdiende tiende plaats in de Eredivisie terug zijn te vinden.

Teletekstpagina 819 zal deze week op weinig televisies te zien zijn in Rotterdam-Zuid en ook Berghuis schaamt zich voor de ranglijst. "We verdienen op basis van ons spel niet veel beter dan de tiende plaats", zegt de nummer tien van Feyenoord tegenover NUSport. "Het is moeilijk om nu naar de ranglijst te kijken, maar dat moeten we ook niet doen. De focus moet liggen op het verbeteren van het spel."

Feyenoord kan zich volgens Berghuis alleen maar verbeteren als het mentaal stappen maakt. "We moeten in elkaar blijven geloven en vooral in onszelf", legt hij uit. "We mogen meer van onszelf verwachten dan dit, maar het vertrouwen in de ploeg is al niet heel groot en dan helpt dit natuurlijk niet mee. Morgen is een nieuwe dag. Be better tomorrow, dat is het enige wat we kunnen doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws