Perez: 'Afschuwelijk, ik heb echt medelijden met de middenvelders en de spitsen'

Perez: 'Afschuwelijk, ik heb echt medelijden met de middenvelders en de spitsen'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 11:13di 22-10-2019 om 11:13

Feyenoord is volgens Kenneth Perez in staat om aankomende zondag een resultaat te halen bij Ajax, maar moet dan wel de pot dichtgooien. Perez adviseert Feyenoord om naar Manchester United tegen Liverpool te kijken. Manchester United zit in hetzelfde schuitje als Feyenoord en is terug te vinden in het rechterrijtje in Engeland, maar hield toch een punt over aan het duel met de koploper. 

"Het kwaliteitsverschil tussen Manchester United en Liverpool is enorm, maar ze weten toch met 1-1 gelijk te spelen", zegt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Je kunt wel zorgen dat je het compact kunt houden en de linies bij elkaar houdt. Dat kan iedereen, dus Feyenoord ook. Dan moet je zorgen dat je niet al snel over de grens gaat. Die balans moet je zoeken. Dan kun je het heel lang neutraal houden. Het is hopen dat ze enigszins wat kunnen doen voorin. De underdog zijn ze wel."

De situatie van Feyenoord raakt Perez. "Ik moet wel zeggen dat het schrikbarend is. Ik heb weken gezegd dat ze geduld op moeten brengen en niet fit zijn, alle verzachtende omstandigheden die je kunt verzinnen. Poh, wat was het slecht. Het was afschuwelijk."

Ook de middenvelders van Feyenoord komen ter sprake. "Hoe traag dat gaat. Ik heb echt medelijden met de middenvelders en de spitsen. Je loopt zestien keer vrij, maar bent al zestien keer gedekt voor je de bal überhaupt hebt gekregen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wint er zondag?

(3447 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws