Achterban FC Utrecht haalt uit naar Derksen: 'Je had je feiten moeten checken'

Achterban FC Utrecht haalt uit naar Derksen: 'Je had je feiten moeten checken'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 20:31di 22-10-2019 om 20:31

Laatste update: zondag 27 oktober 2019 om 14:07zo 27-10-2019 om 14:07

De supportersvereniging van FC Utrecht heeft hard teruggeslagen naar Johan Derksen, die vrijdag bij Veronica Inside claimde dat de achterban van de club ontevreden zou zijn over hoofdtrainer John van den Brom. Derksen meende te hebben gesproken met De Rebellen van de Bunnikside, maar die ontkennen dat op social media.

Derksen zei maandag dat de supportersvereniging niet door een deur kan met Van den Brom omdat de trainer niet open zou staan voor kritiek en afstandelijk zou zijn. "Er is geen chemie tussen de supportersvereniging en John van de Brom", zei Derksen.

Dinsdag wordt er fel gereageerd. 'De trainer zou afstandelijk zijn, zou niet tegen kritiek kunnen etc. Een donderslag bij heldere hemel, zou je denken. Maar niets is minder waar, er is niet gesproken met Johan Derksen', zo valt te lezen op de Facebook-pagina van De Rebellen van de Bunnikside.

'Stoken in een goed huwelijk. Had research gedaan, had de voorzitter van de supportersvereniging gebeld om daadwerkelijk te kunnen verifiëren hoe de band met John is. In plaats van maar wat te roepen en zomaar een gehele vereniging hierbij te betrekken.'

'Bunnikside.nl heeft getwijfeld. Doodzwijgen, omdat het het niet waard is, of een statement maken. En we weten dat je je schouders ophaalt, dat het je allemaal niet kan schelen en dat je gaat zeggen dat iedereen het recht heeft om een mening over jou te ventileren, maar als journalist had je je feiten moeten checken en had je niet zomaar wat moeten roepen. Wij staan vierkant achter John van de Brom. Passie, strijd en beleving!'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws