Limburgse derby met een half uur uitgesteld vanwege loshangend reclamebord

Limburgse derby met een half uur uitgesteld vanwege loshangend reclamebord

26-10-2019 19:43
12

Het Limburgse onderonsje tussen Fortuna Sittard en VVV-Venlo begint een half uur later dan gepland. De bedoeling was dat er om 19.45 uur afgetrapt zou worden, maar omdat er een reclamebord los hangt is de aftrap met een half uur uitgesteld.

Eerder meldde Fortuna al dat supporters die normaal gesproken door de ingang noordoost naar binnen zouden moeten, een andere ingang moesten kiezen vanwege het loshangende reclamebord. Nu is de aftrap van de Limburgse derby zelfs uitgesteld vanwege het bord, dat naar beneden zou kunnen vallen. Volgens De Limburger moet er een hoogwerker het stadion in om reparatiewerkzaamheden te verrichten.

Fortuna en VVV kunnen de punten allebei goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. De thuisploeg staat met zes punten uit tien wedstrijden op de zeventiende plaats, die aan het einde van het seizoen directe degradatie zou betekenen. De streekgenoot uit Venlo heeft na tien wedstrijden negen punten vergaard en staat er dus drie voor op de tegenstander van vanavond. Negen punten is voor VVV genoeg voor de veilige vijftiende plek.