'We hebben het altijd over Malen, maar moeten deze jongen niet onderschatten'

'We hebben het altijd over Malen, maar moeten deze jongen niet onderschatten'

Gepubliceerd: zondag 27 oktober 2019 om 23:16zo 27-10-2019 om 23:16

Theo Janssen heeft genoten van het spel van AZ op bezoek bij PSV. De voormalig middenvelder van onder meer FC Twente en Ajax geeft aan dat de Alkmaarders ook van PSV hadden gewonnen als het elf tegen elf was geweest en vergelijkt Myron Boadu met Donyell Malen.

"Boadu is genieten. Die heeft vandaag volgens mij zeven of acht kansen gehad en schiet er twee binnen, maar hij had er nog wel twee of drie mogen scoren hoor. Hij kiest goed positie, iedere keer weer. Daar hou ik van, spitsen die met de rug naar de goal toch de juiste beslissing kunnen maken. Hij is altijd onderweg, dat is levensgevaarlijk", vertelt Janssen aan tafel bij Studio Voetbal van de NOS.

"We hebben het over Malen altijd, maar ik denk dat we deze jongen (Boadu, red.) niet moeten onderschatten. Ik denk dat hij op een vergelijkbaar niveau zit. Het zijn allebei geweldige spitsen." Janssen denkt dat Boadu fysiek al verder is dan Malen. "Ik denk dat Boadu iets sterker is. Ik weet niet of die sneller is, ze lijken in heel veel dingen wel op elkaar", sluit hij af.

Poll

Welke spits is op het moment beter?

(2283 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws