'Inter kan eindelijk toeslaan en wil voormalig Ajacied verleiden tot overstap'

'Inter kan eindelijk toeslaan en wil voormalig Ajacied verleiden tot overstap'

29-10-2019 12:17
40

De kans dat Jan Vertonghen komende zomer naar Italië vertrekt wordt met de dag groter. De Belgische verdediger van Tottenham Hotspur, die ook een verleden heeft bij Ajax, staat in de serieuze belangstelling van Internazionale.

De Milanezen hebben volgens The Guardian al geïnformeerd bij Tottenham naar de mogelijkheden om Vertonghen eerder over te nemen, maar Spurs gaf te kennen dat zij de Belg deze winter in ieder geval nog in Londen willen houden. Dat zou betekenen dat de voormalig Ajacied in de zomer transfervrij naar Inter vertrekt, omdat zijn contract bij Tottenham afloopt.

De Engelsen geven echter niet zomaar op en willen Vertonghen graag langer bij de club houden. De linksbenige verdediger zelf twijfelt nog, ook omdat hij bij Inter waarschijnlijk een contract voor drie seizoenen kan gaan tekenen.

De Italianen zetten al langer in op een overstap van de Belgische stopper, maar konden zijn transfersom steeds niet ophoesten. Een transfervrije overstap zou dan ook de ideale constructie zijn voor Inter, dat de verdediging graag wil versterken. Centrale verdediger Stefan de Vrij staat al onder contract bij de Nerazzurri.