Feyenoord geeft moed niet op: 'Rangers winnen, ziet de wereld er heel anders uit'

Feyenoord geeft moed niet op: 'Rangers winnen, ziet de wereld er heel anders uit'

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 07:30vr 08-11-2019 om 07:30

Laatste update: vrijdag 8 november 2019 om 07:33vr 08-11-2019 om 07:33

Steven Berghuis is teleurgesteld met het gelijke spel tegen Young Boys en geeft aan dat Feyenoord in de tweede helft nauwelijks meer aan goed voetbal toekwam. Toch heeft de aanvoerder nog vertrouwen in Europese overwintering.

"Hun snelle mensen konden in de tweede helft een paar keer gevaarlijk worden. Dat heeft niet alleen met snelheid te maken, maar ook met goed staan. Daarin lieten we ons een paar keer verrassen en daarbij waren we voorin ook slordig", begint Berghuis voor de camera van FOX Sports. De thuisploeg leek het na rust vooral fysiek moeilijk te hebben. "Ik weet het niet, dat gevoel had ik wel ja… Dat we niet meer van onze eigen helft afkwamen. Daar zit wel echt ruimte voor verbetering."

Lang werd Feyenoord ook niet écht gevaarlijk op de helft van Young Boys in de tweede helft. "In de eerste helft kwamen Rick (Karsdorp,red.) en Haps eroverheen en dan kan je gevaarlijk worden. In de tweede helft kregen we ook dat niet meer voor elkaar." Toch heeft de aanvaller de hoop op Europese overwintering nog niet opgegeven. "Het kan nog wel. Rangers-thuis winnen, dan ziet de wereld er weer anders uit", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord Europese overwintering veilig stellen?

(659 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws