PSV-debuut valt in het water: 'Zoet vindt het niet leuk, maar ik eerst ook niet'

PSV-debuut valt in het water: 'Zoet vindt het niet leuk, maar ik eerst ook niet'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 17:58zo 10-11-2019 om 17:58

Lars Unnerstall kan niet blij zijn met zijn officiële debuut voor PSV. De Eindhovense club ging zondag - met de Duitse doelman onder de lat als vervanger van Jeroen Zoet - met 2-1 onderuit tegen Willem II.

"Ik was echt blij om te mogen keepen, maar als je verliest houd je dat goede gevoel natuurlijk niet", reageert Unnerstall voor de camera van FOX Sports. Hij begrijpt de teleurstelling bij Zoet. "Hij vindt het niet leuk, maar Robbin (Ruiter, red.) vindt het ook niet leuk en ik vond het eerst ook niet leuk om niet te mogen keepen."

De Duitser weet niet of hij nu de eerste keeper van PSV is. "Er worden nu weer interlands gespeeld en daarna gaan we het zien. De volgende wedstrijd is thuis tegen sc Heerenveen, een goed voetballende ploeg waar we echt volle bak de strijd aan moeten gaan. We moeten blijven vechten en hopelijk hebben we na de interlandperiode weer nieuwe energie."

In gesprek met het Eindhovens Dagblad vertelt Unnerstall hoe en wanneer hij hoorde dat hij zou gaan keepen. "De trainer heeft altijd gezegd dat we klaar moeten zijn als er iets gebeurt. Dat probeer ik altijd, ook op de training. Vrijdag zei hij dat ik zou keepen: dat was het."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws