'Naïeve' Van Bommel kan de kleedkamer verliezen: 'De excuses maken het erger'

'Naïeve' Van Bommel kan de kleedkamer verliezen: 'De excuses maken het erger'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 23:31ma 11-11-2019 om 23:31

Kenneth Perez denkt dat Mark van Bommel met het passeren van Jeroen Zoet en de wijze waarop hij dat heeft aangepakt de PSV-kleedkamer kan gaan verliezen. De analist van FOX Sports is niet onder de indruk van de manier waarop de oefenmeester van de Eindhovenaren heeft gehandeld.

Van Bommel hield Zoet buiten de basiself van PSV en wilde de keeper ook niet op de bank hebben. Daarop ging Zoet in de spelersbus van de Eindhovenaren zitten en dat maakte de nodige reacties los. "Dan ben je heel naief als trainer, of je nou pas begonnen bent of niet", steekt Perez van wal tijdens Voetbalpraat op FOX Sports. "Als je zo lang al in de voetballerij zit moet je weten dat je niet alles in de hand kan houden als trainer."

De spelers van PSV zullen volgens Perez raar opgekeken hebben van de wijze waarop Van Bommel gehandeld heeft. "De situatie met Zoet is natuurlijk totaal losgeslagen. Door zoiets kan je wel de kleedkamer verliezen. Ik zeg niet dat het zo gaat zijn, maar als je zoiets doet kan dat wel gebeuren. En die excuses een dag later, tja. Dat maakt het misschien alleen nog maar erger."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws