Frenkie de Jong lacht: 'Laat ik het niet zeggen, straks stelt Koeman me niet op'

Frenkie de Jong lacht: 'Laat ik het niet zeggen, straks stelt Koeman me niet op'

Gepubliceerd: zondag 17 november 2019 om 10:22zo 17-11-2019 om 10:22

Laatste update: zondag 17 november 2019 om 12:13zo 17-11-2019 om 12:13

Frenkie de Jong kon na afloop van het duel met Noord-Ierland nog niet zeggen wat de spelers van het Nederlands elftal zouden gaan doen. Oranje plaatste zich zaterdag voor het eerst in zes jaar voor een eindtoernooi.

"Ik weet het nog niet. We gaan zo terug naar hotel en blijven wel in Noord-Ierland", vertelt De Jong aan VTBL. "IK weet niet wat er op de planning staat. Feesten? Dat weet ik nog niet niet."

De verslaggever van VTBL suggereert dat bondscoach Ronald Koeman wel van een drankje houdt en dat de spelers zich op konden maken voor een feestje. "Hij probeert ons ervoor te behoeden, maar ik heb ook verhalen over hem gehoord", lacht De Jong. "Laat ik dat niet zeggen, want straks ga ik niet spelen. Dat wil ik ook weer niet hebben."

De Jong durft Oranje niet te bestempelen als favoriet om het EK te winnen. "Ieder team gaat voor de titel. Anders kun je net zo goed niet gaan. We zijn geen favoriet of de beste, maar hebben wel een goed team. Er is heel veel mogelijk. We gaan naar zo'n toernooi om hem te winnen en proberen iets moois neer te zetten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Oranje het EK winnen?

(1964 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws