Zidane: 'Mensen die de Real Madrid-kleuren voelen, moeten achter hem staan'

Zidane: 'Mensen die de Real Madrid-kleuren voelen, moeten achter hem staan'

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 14:20vr 22-11-2019 om 14:20

Laatste update: vrijdag 22 november 2019 om 14:36vr 22-11-2019 om 14:36

Gareth Bale was tijdens de afgelopen interlandperiode een van de meest besproken Real Madrid-spelers. Tijdens het perspraatje van Zinedine Zidane in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Real Sociedad was de Welshman opnieuw hét onderwerp van gesprek, met opvallende uitspraken van Zidane tot gevolg.

Bale baarde na afloop van de interland tussen Wales en Hongarije (2-0) opzien door vrolijk te poseren met de Welshe vlag, waarop zijn prioriteiten stonden geschreven: Wales, golf en dan pas Real Madrid. Het voorval kwam Bale op veel kritiek te staan in Spanje, maar Zidane neemt het vrijdag voor hem op. "Toen hij terugkwam heb ik met hem gesproken, zoals met alle spelers. We hebben het gehad over zaken binnen de lijnen, niet erbuiten. Hij voelt zich goed en heeft normaal getraind."

De Franse trainer heeft plannen met de vleugelaanvaller en richt zich tot de Real Madrid-fans. "Ik kijk niet naar dingen die buiten de club gebeurd zijn, het interesseert me niet. Als je kijkt naar wat hij allemaal betekend heeft voor Real, moeten de fans hem wel waarderen. Mensen die de Real Madrid-kleuren voelen, moeten achter Bale staan", is Zidane duidelijk. "Ik reken op Bale, dat is niks nieuws. Hij kan weer een beslissende speler zijn voor ons. Dat is het enige waar ik aan denk."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bale heeft zo zijn prioriteiten 🤣🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws