Kuyt reageert voor het eerst: 'Ik heb Van Hanegem hier nog nooit gezien'

Kuyt reageert voor het eerst: 'Ik heb Van Hanegem hier nog nooit gezien'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 23:55za 07-12-2019 om 23:55

Dirk Kuyt wil graag in gesprek met Willem van Hanegem. De oer-Feyenoorder uitte onlangs in het Algemeen Dagblad kritiek op de trainer van Feyenoord O19.

Van Hanegem vond dat Kuyt, die 'doodleuk' trainingen zou schrappen, te veel bezig is met andere dingen. 'Als je trainer bent van een elftal dat op korte termijn de hoofdmacht van Feyenoord moet aanvullen of zelfs versterken, moet je dáár mee bezig zijn', aldus De Kromme.

Zaterdag reageert Kuyt voor het eerst. "Ik zou graag eens de discussie met Willem aangaan, maar ik heb hem nog nooit op de Academy gezien", zegt hij bij RTV Rijnmond. "Als hij dingen heeft waar ik van kan leren: heel graag."

Kuyt zag zaterdag hoe Feyenoord O19 een 'geflatteerde' nederlaag leed tegen Ajax O19 (0-3). "We zijn de wedstrijd goed begonnen. In het eerste uur hebben we nauwelijks kansen weggeven. We konden alleen de trekker niet overhalen, dat was het probleem van de dag."

Op de vraag of hij ooit hoofdtrainer wordt bij Feyenoord, antwoordt Kuyt: "Ik wil dit jaar de benodigde papieren behalen, we zullen zien wat de toekomst brengt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws