Afschuw om handelen VVV rond ontslag Maaskant: 'Verschrikkelijk! Bah, bah, bah'

Afschuw om handelen VVV rond ontslag Maaskant: 'Verschrikkelijk! Bah, bah, bah'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 12:28zo 08-12-2019 om 12:28

Robert Maaskant werd in november ontslagen door VVV-Venlo, waarna de Limburgse club in zee ging met Jay Driessen. Laatstgenoemde stelde onlangs dat hij al enkele weken voor het ontslag van Maaskant werd benaderd. Tot ongeloof van de gasten bij Goedemorgen Eredivisie.

Volgens Driessen werd hij al voor de 6-1 nederlaag tegen Heracles Almelo benaderd. "Daar zijn toen een aantal dingen niet goed gegaan en daarna werd er weer contact met mij opgenomen. Toen was bekend dat Robert ontslagen zou worden."

Hans Kraay jr reageert verrast. "Robert, dit is toch schandalig?", zegt hij in de studio van FOX Sports. "Ja, dat klopt. Dit zou heel raar zijn", erkent Maaskant. "Ik heb overigens tegen Stan (Valckx, red.) en Marco (Bogers, red.) gezegd dat Jay vrij was. Waarom haal je hem niet terug bij de club? Ik wilde hem erbij hebben. Waarom niet? Het is een echte clubman."

Zeljko Petrovic walgt van de gang van zaken in Venlo. "Ik snap niet dat hij (Driessen, red.) dit zegt. Verschrikkelijk! Bah, bah, bah. Dat doe je toch niet, man?! We hebben het altijd over respect en normen en waarden." Kraay is het met hem eens. "Hij (Driessen, red.) graaft eigenlijk zijn eigen graf. Hij geeft eigenlijk aan: achter de rug om hebben we dit gedaan."

Ronald de Boer ziet het iets genuanceerder. "Stel dat ze weer twee wedstrijden verliezen. Dan moet je wel iemand hebben. Dan kan je beter van tevoren iemand polsen. Als je de baas bent, moet je wel in scenario's denken. Het is niet leuk om te horen, dat begrijp. Ik zou het ook nooit op televisie zeggen. Dan zou ik een leugentje om bestwil doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws