'Of ik een voorkeur heb voor een tegenstander? Ajax, misschien?'

'Of ik een voorkeur heb voor een tegenstander? Ajax, misschien?'

12-12-2019 08:35
44

Ruud Vormer vindt dat Club Brugge te weinig uit de Champions League-campagne gehaald heeft. De Belgische topclub pakte drie punten in een poule met Paris Saint-Germain, Real Madrid en Galatasaray. Club Brugge mag wel de Europa League in, waarin Ajax mogelijk de volgende tegenstander wordt.

"Ajax? Dat kan. We gaan het afwachten. Zondag spelen we tegen Mechelen", vertelt Vormer voor de camera van Sporza. In de mixed zone ging Vormer iets dieper in op een eventuele clash met Ajax. "Drie punten is te weinig voor wat we getoond hebben. Maar nu gaan we gewoon lekker voort in de Europa League. Of ik een voorkeur heb voor een tegenstander? Ajax, misschien? Maar dat is ook een heel sterke ploeg. Nee, ik laat het op mij afkomen."

Wedden

Meer odds

Club Brugge verloor woensdagavond thuis met 1-3 van Real Madrid. De Belgische verslaggever noemt de nederlaag 'te zwaar'. "1-3 te zwaar? Het is Real Madrid, hè. Ze staan aan kop in Spanje, dus het kan gebeuren. Ik denk dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld, maar we moesten de kansen afmaken."

"Ik denk dat er meer inzat, vooral thuis. Het is het kampioenenbal. Dit zijn fantastische elftallen om tegen te voetballen. We hebben genoten en nu naar de Europa League."