Ajax-beul lacht: 'Ze is behoorlijk uit haar dak gegaan toen ik die goal maakte'

Ajax-beul lacht: 'Ze is behoorlijk uit haar dak gegaan toen ik die goal maakte'

12-12-2019 09:40 Laatste update: 10:54
46

Damil Dankerlui loopt de laatste dagen met een glimlach op zijn gezicht rond bij Willem II. Vorige week vrijdag zorgde de allrounder voor de beslissing (0-2) in de Johan Cruijff Arena. Het leverde hem een stroom aan felicitaties op.

"Een berichtje van mijn moeder", zegt Dankerlui in het Brabants Dagblad over de mooiste felicitatie. "Die had een etentje met collega's van haar werk. Daarom kon ze er niet bij zijn. Maar vanaf het moment dat ik speelde, volgde ze de wedstrijd op haar mobieltje. Ze is behoorlijk uit haar dak gegaan toen ik dat doelpunt maakte."

Het doelpunt was extra speciaal, omdat Dankerlui jarenlang bij Ajax speelde. Na afloop volgde er een huldiging bij het stadion van Willem II. "Dat maakte die zege op Ajax een van de hoogtepunten. Ik heb geknuffeld met de supporters en ben met talloze fans op de foto gegaan. Daarna ben ik lekker naar huis gegaan en heb een goed weekeinde gehad."

Dankerlui, die de lange tijd kwakkelde met zijn knie, beschikt over een aflopend contract. Als het aan hem ligt, speelt hij ook volgend seizoen in Tilburg. "Ik voel me goed hier", zegt hij. "Ik heb het naar mijn zin. Laten we afwachten wat Joris daarvan vindt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie