Slecht nieuws voor Wijnaldum: 'Dat is meest waarschijnlijke scenario'

Slecht nieuws voor Wijnaldum: 'Dat is meest waarschijnlijke scenario'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 19:55za 14-12-2019 om 19:55

Een forse tegenvaller voor Georginio Wijnaldum: de middenvelder van Liverpool lijkt het WK voor clubteams te moeten missen. Hij viel zaterdag met een spierblessure uit tijdens het Premier League-duel van The Reds met hekkensluiter Watford (2-0).

"Er zal nu een scan of een onderzoek volgen en daarna moeten we een beslissing nemen", zegt manager Jürgen Klopp tegen de BBC over de Oranje-international. "Als hij niet met de groep kan trainen en aan zijn herstel moet werken, dan blijft hij hier. En dat is op dit moment wel het meest waarschijnlijke scenario. Zondag weten we meer."

Klopp prijst zich gelukkig met de overwinning op Watford, al werd hij wel weer verrast door de VAR die een treffer van Sadio Mané afkeurde vanwege buitenspel. De Duitser dacht dat er voor een moment 'drie, vier passes eerder' werd afgefloten. "Sadio stond buitenspel...? Echt? Pff, oké, haha. Het is hoe het is. Door de VAR juich ik sowieso niet meer na doelpunten."

Liverpool zag nummer twee Leicester City zaterdagmiddag gelijkspelen en staat daardoor nu tien punten los. Woensdagavond komt de Champions League-winnaar in Qatar in actie in de halve finale van het WK.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws