Nog steeds vertrouwen in PSV-titel: 'Ajax begint ook mankementjes te vertonen'

Nog steeds vertrouwen in PSV-titel: 'Ajax begint ook mankementjes te vertonen'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 12:12zo 15-12-2019 om 12:12

Willy van de Kerkhof ziet de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV van zondagmiddag als een cruciale in de titelstrijd voor PSV. Mochten de Eindhovenaren winnen en Ajax punten verspelen tegen AZ, dan zijn er nog voldoende kansen volgens de voormalig PSV-voetballer.

"De Kuip is PSV vaak niet goed gezind, maar eens moet de ommekeer komen", begint Van de Kerkhof in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Als PSV alles tot de winterstop wint, kun je nog met een fris hart 2020 in en het Ajax misschien nog wel lastig maken. Van de Kerkhof zag dat PSV het tegen Fortuna Sittard eindelijk weer eens naar behoren deed. "Hopelijk haalt PSV het niveau dat ze tegen Fortuna haalden, toen er ook echt negentig minuten werd doorgevoetbald."

Van de Kerkhof hoopt dat AZ zondagmiddag punten af weet te snoepen van Ajax, dat de laatste weken ook matig presteert. "Ajax begint ook wat mankementjes te vertonen en ineens hebben ze twee keer negentig minuten geen goal gemaakt. Dat gaat altijd vreten", vervolgt Van de Kerkhof. "Als ze ook bij AZ klop krijgen, gaat ook daar twijfel ontstaan. PSV moet winnen, hoe en op welke manier ook. Zo niet, dan is het denk ik wat de titelstrijd betreft over omdat je op twee ploegen behoorlijk ver achterstaat. Al zijn er altijd wonderen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws