Afschuw bij Ziggo en FOX na blessurenieuws Malen en Memphis: Meen je niet...

Afschuw bij Ziggo en FOX na blessurenieuws Malen en Memphis: "Meen je niet..."

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 20:45zo 15-12-2019 om 20:45

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 20:52zo 15-12-2019 om 20:52

In de studio's van FOX Sports en Ziggo Sport wordt met grote bezorgdheid gereageerd op het slechte nieuws rond Donyell Malen en Memphis Depay. Mogelijk hebben de twee Oranje-spitsen ernstige knieblessures opgelopen.

Bij Olympique Lyon vreest men dat Memphis de voorste kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd, terwijl PSV-topscorer Malen een ogenschijnlijk zware blessure opliep tegen Feyenoord in De Kuip. "Ik hoop echt dat het meevalt, maar het lijkt...", zegt Kenneth Perez, die vervolgens een kreet slaakt als hij ziet hoe Malen neerkomt.

"Voorste of achterste kruisband, ik vrees het ergste", vult Ronald de Boer aan. Perez: "Als dat het geval is, is de rest van het seizoen en het EK weg." Als beide FOX-analisten horen dat ook Memphis mogelijk zwaar geblesseerd is geraakt, kunnen ze het bijna niet geloven. "Jezus...", verzucht De Boer.

Ook bij Ziggo Sport maakt men zich zorgen over Malen en Memphis. "Malen springt over een been om een sliding te ontwijken en komt totaal verkeerd neer", ziet Youri Mulder. Als men aan tafel hoort dat er grote zorgen zijn om Memphis, reageert Gullit: "Dat meen je niet... Normaal is het EK weg, maar tegenwoordig ben je soms na vijf maanden weer hersteld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws