Garcia pareert aanhoudende kritiek Twente-supporters: 'Ik ben toch niet blind?'

Garcia pareert aanhoudende kritiek Twente-supporters: 'Ik ben toch niet blind?'

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 15:01ma 16-12-2019 om 15:01

Laatste update: maandag 16 december 2019 om 15:25ma 16-12-2019 om 15:25

FC Twente behaalde slechts zeven punten in de laatste elf competitieduels en het is dan ook alarmfase een in Enschede. Ondanks de povere resultaten weigert Gonzalo Garcia de hand in eigen boezem te steken.

Garcia is het oneens met de kritiek van de supporters en gaat in de tegenaanval in gesprek met Tubantia. “Ik ben toch niet blind. Ik ben een gepassioneerd mens, maar ik kijk wel rationeel naar onze wedstrijden. Bijna elke trainer van de tegenstander zegt naderhand dat ze lucky zijn geweest tegen ons. Ik geef toe, je kunt niet elke week blijven roepen dat je unlucky bent, maar we verliezen onze wedstrijden op momenten. Met onze tactiek en strategie is niks mis.”

FC Twente speelt dinsdag een bekerduel met Go Ahead Eagles, maar supporters van de Tukkers hoeven niet te rekenen op het sterkste elftal. "Natuurlijk willen we winnen en een goed gevoel overhouden aan de wedstrijd, maar ons doel dit seizoen is handhaven in de Eredivisie en niet het winnen van de beker", licht trainer Garcia toe. "Er hebben wat jongens pijntjes, zoals Lindon Selahi, Godfried Roemeratoe en Haris Vuckic. Zij zitten even aan hun limiet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws